Etsintäkoulutus 17.3.2020 Peruttu Koronatilanteen takia. Ehkä syksyllä uusi yritys.

Etsintäkoulutus 17.3.2020, kello 18.00 – 21.30 Keminmaan kirjaston auditoriossa.

Meri-Lapin Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) ja Keminmaan riistanhoitoyhdistys järjestää etsintäkoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu Keminmaan riistanhoitoyhdistyksen jäsenille. Koulutus antaa valmiudet kadonneen henkilön etsintään poliisin tukemana.

Mahdollisen ”kovan” tehtävän sattuessa paikallisten metsästäjien apu voi olla korvaamaton. Maastotuntemus, moottorikäyttöiset ajoneuvot, vaatetus, tarvikkeet ja ennen kaikkea metsässä liikkuminen eksymättä ovat avainasemassa mahdolisen tehtävän sattuessa. Kerätään valmiusporukkaa kasaan, sillä emme voi tietää kuka, missä ja koska tarvitsee apua?

Koulutukseen ilmoittautumiset 10.3.2020 mennessä: annikki.pandy@redcross.fi (0400391868).

Terveisin Keminmaan riistanhoitoyhdistys