Merilapin erätapahtuma

Torniossa 28.06-02.07.2019 Laivakankaan Ampumaurheilukeskuksessa Fitasc Sporting SM-kilpailun, joka on nyt historiallinen tapahtuma, kun samassa kilpailussa ratkaistaan Suomen sekä Ruotsin mestaruus. Kilpailu juhlistaa myös Suomen Ampumaurheiluliiton 100 vuotista taivalta. Kilpailun yhteydessä järjestetään Kansainvälinen Meri-Lapin Erätapahtuma, joka avataan PE 28.06 klo.12:00, silloin kilpailuun osallistuville ampujille ja myös yleisöllä tarjotaan mahdollisuus osallistua harjoituskilpailuun, joka toimii Non-Stop ammuntana (25 kiekkoa / suoritus), jossa on myös mahdollisuus ostaa uusi kilpailulippu, jos saavutettu tulos ei ampujaa miellytä. Päivän päätteeksi parhaat tulokset palkitaan. Erätapahtuman tärkeimmät teemat ovat: Ampumaurheilu, metsästys, kalastus, Meri-Lapin paikallinen osaaminen ja Lapin käsityöt. Tapahtumassa on mukana paljon maahantuojia-ja kauppiaita, käsityöläisiä ja ohjelmassa on myös erilaisia työnäytöksiä ynm.. mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtuma alueella SM-kilpailu ratojen lisäksi myös yleisölle on käytössä omat harjoitusradat, jossa aseiden maahantuojat tarjoavat koeammuttavaksi metsästys- ja rata-aseita. (myös uuttuus asemalleja on koeammuttavana) mm.. Benelli 828U Sport. Seuramme toimitilassa on myös SimWay-hunt haulikkoammunta simulaattori, johon laitetaan mielenkiintoinen metsästys ohjelma kokeiltavaksi. 
HUOM! Kansainväliseen Meri-Lapin Erätapahtumaan on kaikilla vapaa sisäänpääsy ja myöskään mitään parkkimaksuja ei peritä. Yleisöllä on siis 4 päivää aikaa tutustua tarjontaan.! 
Ohessa pdf tiedostona virallinen tapahtuman mainos, sekä kilpailuun osallistuville ampujille suunnattu kilpailukutsu, joka on julkaistu huhtikuun alussa seuramme ja SAL:in nettisivulla ja useilla eri facebook sivustoilla.  
Huomio! Kaikki haulikkoampujat, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet, viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.05.2019. Tällähetkellä Suomalaisia ampujia on tulossa noin 100kpl. Olen mukana HW-Comapany Compak Sporting kilpailussa Pietarsaaressa 01-02.06. Siellä minulla on mukana lista ilmoittautuneista ja tarjoan vielä kisapaikalla mahdollisuutta ilmoittautua. Tulevan viikonlopun jälkeen, jos vielä haluaa mukaan kilpailuun, joudumme perimään ylimääräisen jälki ilmoittautumismaksun.  
Terveisin!Tornionseudun Ampujat ryHaulikkojaosto